opc_loader

Bestel nu de veiligste rugtas met rondom reflecterende details Nieuw: CITYTROLLEY GO

Pen-Plus International

Sinds 1992

Historie

 

In 1992 begonnen als winkel op het Groot-Gelderlandplein, zoals het vandaag de dag heet in teken-, kantoor- en schrijfbenodigdheden. Uit voorliefde voor alles wat schreef, groeide deze winkel uit tot luxe pennenspeciaalzaak. Je kon er terecht voor een eenvoudige BIC-pen tot de duurste Mont Blanc.Gratis graveren terwijl u wacht werd de kracht. De winkel trok door zijn exclusieve merken steeds meer verzamelaars van mooie " collectoritems", de limited editions de genummerde exemplaren waar wereldwijd slechts een paar duizend van gemaakt werden.

 

In deze tijd het lijkt alweer zo normaal ontstond het worldwide web. Langzaam als stroop, maar de verzamelaars uit het Gooi en Amsterdam en omstreken werden opeens aangevuld met mensen aan de andere kant van de wereld.

 

De wereld weer opeens groot, graveren van pennen werd importeren en steeds meer relatiegeschenken. Online vanuit een kantoor en contacten leggen met nieuwe producten met eigen beursstands op toonaangevende beurzen in Europa en Nederland. Dus de winkel werd verkocht.

 

China was in op komst, ze konden alles maken maar de kwaliteit haalde het nog niet bij de Italiaanse en spaanse fabrikanten, dit duurde slechts een paar jaar en de kwaliteit was geen issue meer.

 

De klantenkring groeide door heel Europa, de specialiteit pennen en potloden voor directmail, met als aardigheid een eigen idee/patent de opblaasbare pen. Deze pen werd ingezet voor diverse thema's met een link naar lucht/air. Van Frankfurt airport tot een campagne voor jongeren in Belgie tegen roken.

 

Tussendoor altijd weer op zoek naar leuke gadgets, de electriccruiser, de eerste europees goedgekeurde electrische scooter, betaalbare radiografische helicopters de eerste in Nederland in een week uitverkocht en de door ons gepatenteerde kliedermat voor onder de kinderstoel.Nieuwe hebbedingen zijn leuk.

 

Letterledlights, is als laatste toegevoegd aan een lange reeks innovatieve producten.

Het belangrijkst, kwaliteit, alle producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole voordat ze verscheept worden.

 

Kortom, Pen-Plus International ooit bedacht als: Pennen + overige artikelen.

 

Gus Olie

Pen-Plus International